Elhuyar zientziaren komunikazioa

Korrokoiak bazkaltzeko

2019/10/12 Iturria: Teknopolis

Data: 2019/10/12
Embed kodea:
Jan al duzu inoiz korrokoirik? Probatu al duzu bere zaporea? Denok uste dugunaren kontra, urte gutxitan, korrokoia, gure plateretako ohiko jaki bihurtu daiteke. Izan ere, korrokoiak haztegian hazteko “Akura” ikerketa proiektua jarri dute martxan, Kardala Lanbide Heziketako Akuikultura eskolak, Gaiker ikerketa zentroak eta Euskal Herriko Unibertsitateak. Proiektua hastapenetan dago baina erronka handia dute eskuartean: hazkuntza prozesu estandarizatu bat lortu nahi dute industrialki egin ahal izateko, eta produktu osasungarri eta on bat lortzeko.

Gehitu iruzkin bat

Saioa hasi iruzkinak uzteko.

Saioa hasi

Erabiltzaile-izenik ez baduzu, eman izena

Pasahitza ahaztu zait

Jarraitu Zientzia.eus

Eduki gehiago

Gehitu zure bloga

Zientzia app

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu zure nabigazio-esperientzia hobetzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, ulertuko dugu cookie horien erabilera onartzen duzula. Onartu
Informazio gehiago
Babesleak

Kultura eta Hizkuntza Politika Sailak (Hizkuntza Politikarako Sailburuordetzak) diruz lagundua

Eusko Jaurlaritzako Industria, Merkataritza eta Turismo Saila
Gipuzkoako Foru Aldundia