Elhuyar zientziaren komunikazioa

Dietetika/Elikagaiak

Teknopolis Mugaritz jatetxean

2016/01/10

ETBko Teknopolis saiokoak Mugaritz jatetxean izan dira. Han, zaporeekin egin dituzte esperimentuak eta dastamena nola funtzionatzen duen hobeto ulertu dute. IÑAKI LETURIA izan da gurekin eta azaldu egin digu zer egin duten.

Kolesterolaren aurkako ogia

2015/12/19

Odoleko kolesterol­-maila jaisten laguntzeko diseinatu dute ogi hau.

Gabonetako digestioa

2015/12/19

Gabonetako bazkari eta afarietako elikagaiak nola prozesatzen ditu gure gorputzak?

Zaporeen zientzia

2015/12/19

Mugaritzeko sukaldariak dira Dani Lasa eta Ramon Perisé. Zaporeekin egiten dute lan, berriak sortzen dituzte eta nola nabaritzen-hautematen ditugun ongi ezagutzen dute.

Herritar arduratsuarena

2015/11/02

Litekeena da haragi-jaleren bat baino gehiago arduratuta egotea haragi prozesatuek eta haragi gorriak minbizia izateko arriskua areagotzen dutela jakin duenetik. Ziurrenik, herritar arduratsua bada, dagoeneko jakingo du zer dioen OMEren Minbizia Ikertzeko Munduko Agentziaren txostenak, hizki txikitan. Alegia, hasierako lerroburuek eragindako izuald

...

Harpidetu gai honen RSSra

Gaiak

Ikusi beste gai batzuk

Mota

Iragazi formatuaren arabera

Saioa hasi

Erabiltzaile-izenik ez baduzu, eman izena

Pasahitza ahaztu zait

Jarraitu Zientzia.eus

Gehitu zure bloga

Elhuyar sarean

Babesleak
Eusko Jaurlaritzako Industria, Merkataritza eta Turismo Saila
Gipuzkoako Foru Aldundia