Elhuyar zientziaren komunikazioa

Dietetika/Elikagaiak

Lekaleetatik plastikora

2016/03/12

Lekaleen kontserbak egiterakoan baztertzen diren hondakinak aprobetxatu eta berrerabiltzea lortu dute.

Gatzura ez da hondakina

2016/03/12

Gaztaren elaborazio prozesuan sortzen den azpiproduktu nagusia, hau da, gazura da Gaxuraren lehengaia.

Teknopolis Mugaritz jatetxean

2016/01/10

ETBko Teknopolis saiokoak Mugaritz jatetxean izan dira. Han, zaporeekin egin dituzte esperimentuak eta dastamena nola funtzionatzen duen hobeto ulertu dute. IÑAKI LETURIA izan da gurekin eta azaldu egin digu zer egin duten.

Kolesterolaren aurkako ogia

2015/12/19

Odoleko kolesterol­-maila jaisten laguntzeko diseinatu dute ogi hau.

Gabonetako digestioa

2015/12/19

Gabonetako bazkari eta afarietako elikagaiak nola prozesatzen ditu gure gorputzak?

Harpidetu gai honen RSSra

Gaiak

Ikusi beste gai batzuk

Mota

Iragazi formatuaren arabera

Saioa hasi

Erabiltzaile-izenik ez baduzu, eman izena

Pasahitza ahaztu zait

Jarraitu Zientzia.eus

Gehitu zure bloga

Babesleak
Eusko Jaurlaritzako Industria, Merkataritza eta Turismo Saila
Gipuzkoako Foru Aldundia