Elhuyar zientziaren komunikazioa

Biokimika bideoak

Gosea eta usaimena

2014/05/03

Elikagaien usain goxoak gosea pizten du, eta, dirudienez, horren erantzuleak kannabinoideak dira. 

Larreko ardiaren gazta osasungarriagoa

2013/11/23

Urteak daramatzate EHUko Lactiker taldekoek Idiazabal gazta ikertzen, eta ondorioetako bat da, ardia larrean dagoenean haren esnearekin eginiko gazta osasungarriagoa dela.

Francisco Blanco

2013/03/25

Ikerbasque ikertzailea da eta CICbioGUNEn egiten du lan.

Felix Goñik Avanti saria eskuratu du

2013/03/11

EHUko irakasleak Europako ikerketa onenaren saria jaso du lipidoak aztertzeagatik.

Alkoholaren ajeak

2013/02/18

Alkohola edan ondoren ajea izan ohi dugu, histaminaren erruz. Biolanek elikagaien histamina-maila neurtzen duen biosentsore bat garatu du.

Saioa hasi

Erabiltzaile-izenik ez baduzu, eman izena

Pasahitza ahaztu zait

Jarraitu Zientzia.eus

Gehitu zure bloga

Zientzia app

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu zure nabigazio-esperientzia hobetzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, ulertuko dugu cookie horien erabilera onartzen duzula. Onartu
Informazio gehiago
Babesleak

Kultura eta Hizkuntza Politika Sailak (Hizkuntza Politikarako Sailburuordetzak) diruz lagundua

Eusko Jaurlaritzako Industria, Merkataritza eta Turismo Saila
Gipuzkoako Foru Aldundia