Elhuyar zientziaren komunikazioa

Betiko garagardoaren errezeta berria

2019/09/28 Iturria: Teknopolis

Data: 2019/09/28
Embed kodea:

Igor Oyarbide Beasaindarrak Madrilen egiten du lan, Mahou-San Miguel enpresako I+G sailean. Garagardo berriak diseinatzen dihardu, egungo garagardo-eskaintza zabalari bere ekarpena eginez. Gaurkoan, garagardo-motak bereizten eta eskaintza zabal horretan ez galtzen lagunduko digu.

1886. urtean sortu bazen ere, etorkizunera begira dago La Salve Bilbao. Garagardoa egiteko puntako teknologiak baliatzen dituzte, bertako lehengaietatik abiatuta, eta prozesu automatizatuak erabiliz. Teknopolisen kamerak bertan izan dira, malta, ura, lupulua eta legamia garagardo nola bilakatzen diren ikusteko.

Gehitu iruzkin bat

Saioa hasi iruzkinak uzteko.

Saioa hasi

Erabiltzaile-izenik ez baduzu, eman izena

Pasahitza ahaztu zait

Jarraitu Zientzia.eus

Gehitu zure bloga

Zientzia app

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu zure nabigazio-esperientzia hobetzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, ulertuko dugu cookie horien erabilera onartzen duzula. Onartu
Informazio gehiago
Babesleak

Kultura eta Hizkuntza Politika Sailak (Hizkuntza Politikarako Sailburuordetzak) diruz lagundua

Eusko Jaurlaritzako Industria, Merkataritza eta Turismo Saila
Gipuzkoako Foru Aldundia