Elhuyar zientziaren komunikazioa

Sagardoa: sagarren sekretua

2018/02/17 Iturria: Teknopolis

Data: 2018/02/17
Embed kodea:
Antzinatik dago Euskal Herrian sagardoa baserrietan ekoizteko ohitura, baina gaur egun, ofizio bihurtu da eta sektore profesionalek, urratsak eman dituzte kalitatezko sagardoa ekoizteko. Hala ere, urtero gauzak berdin egin arren, ez da beti emaitza berdina lortzen. Arrazoietako bat sagarren nahasketa da. Euskal Herriko Unibertsitatean tesi oso bat garatu dute, sagar-mota bakoitzak sagardoari ematen dizkion ezaugarriak aztertzeko.

Gehitu iruzkin bat

Saioa hasi iruzkinak uzteko.

Saioa hasi

Erabiltzaile-izenik ez baduzu, eman izena

Pasahitza ahaztu zait

Jarraitu Zientzia.eus

Eduki gehiago

Gehitu zure bloga

Zientzia app

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu zure nabigazio-esperientzia hobetzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, ulertuko dugu cookie horien erabilera onartzen duzula. Onartu
Informazio gehiago
Babesleak

Kultura eta Hizkuntza Politika Sailak (Hizkuntza Politikarako Sailburuordetzak) diruz lagundua

Eusko Jaurlaritzako Industria, Merkataritza eta Turismo Saila
Gipuzkoako Foru Aldundia